Wie ben ik


Hallo, ik ben Mick Levy. Geboren uit een Nederlandse moeder en Israëlische vader. Ik ben opgeleid tot banketbakker, uitbener en line-operator. Ik heb gewerkt in de vleesindustrie als uitbener en later in een runderslachterij. Door rugproblemen en gewetensnood besloot ik om op een andere manier met dieren te werken.

Het is leuk om met een groep honden te spelen en ze met elkaar te zien spelen. Het is heerlijk met ze te wandelen in de natuur.
Alle seizoenen voorbij te zien komen. Ik voel het als een uitdaging om met de honden te werken. Ieder ras is anders en elke hond is uniek. Elke dag een ander groepje.

Van huis uit ben ik opgegroeid met veel katten en honden. Katten zijn voor mij erg bijzondere dieren. Ik voel ze goed aan en ze laten veel van zichzelf zien met hun lichaamstaal. Door hun eigenzinnigheid en intelligentie zijn ze weer heel anders dan honden.

Zelf heb ik één hond Billie

 

 

 

Onze website gebruikt cookies om uw ervaring bij het gebruik van de website te verbeteren. We gebruiken ook analytische cookies om bij te houden hoe mensen de website gebruiken, met als doel verbeteringen aan te brengen en de site nuttiger te maken.
Accepteren